SUPERVIZARE PROFESIONALĂ PENTRU PSIHOLOGI ÎN DOMENIILE PSIHOLOGICE:
- PSIHOLOGIE CLINICĂ
- PSIHOPEDAGOGIE SPECIALĂ
- PSIHOLOGIA MUNCII ȘI ORGANIZAȚIONALĂ
- PSIHOLOGIA SECURITĂȚII NAȚIONALEBUCUREȘTI

Supervizor Profesional Psihologie Clinică și Psihopedagogie Specială, Psihologia Muncii și Psihologia Securității Naționale, Psiholog clinician principal/ Psihopedagog special Principal/Psihoterapeut specialist, Consilier pentru Dezvoltare Personala, Formator, cu o experienta de 25 de ani in domeniul psihologiei aplicate, 10 ani in domeniul formarii profesioanale in domeniile de competenta ale psihologiei, in cadrul: Leagan de copii, Invatamant Special, Ministerul Apararii, Cabinet Individual de Psihologie, 5 Clinici Medicale, Centru de Psihologie, Dezvoltare Umana Personala si de Comunicare, Asociatii de Psihologie si multiple formari profesionale (CV-pe http://www.asociatia-phoenix.ro/despre-noi): Drd. COMĂNEANU MARIA

*Pentru domeniul Psihopedagogie Specială, supervizarea se realizeaza in cadrul Asociatiei CCDU-Phoenix in colaborare cu:

Supervizor profesional Psihopedagogie Specială, Logoped, Psihopedagog specialist, Consilier pentru Dezvoltare Personala, Formator, Manager Educational, Coordonator Centrul Logopedic Interscolar, Director Centru de Resurse si Asistenta Educationala, cu o experienta de 18 de ani in domeniu (CV-pe http://www.asociatia-phoenix.ro/despre-noi): Borugă Bianca

Nr. Locuri: maxim 10 pentru fiecare specialitate

Cost:
- 180 ron/lună (specialitatile psihologie clinica si psihopedagogie speciala) si
- 200 ron/luna (specialitatile psihologia muncii si organizationala si psihologia apararii si securitatii nationale) - preţul stabilit de CPR cnf. - Art. 3. – (1) Prețul/onorariul lunar pentru activitatea de supervizare profesională nu poate fi mai mare decât contravaloarea unui procent de 25% din salariul lunar minim la nivel național.

Competenţe/Beneficii: la sfârşitul perioadei de supervizare se vor elibera/obține:
- Avizul Supervizorului
- Raportul de Activitate întocmit de Supervizor
- Raportul de Activitate întocmit de Supervizat
- Portofoliu care va conţine:
- Supervizare în redactarea a 3 cazuri și a lucrării de cercetare de cca. 50 pag. (pentru specialitatea: psihopedagogie specială);
- Supervizare în redactarea a 5 cazuri (pentru specialitatea: psihologie clinică);
- Cunoașterea şi utilizarea a minim 10 instrumente de evaluare psihologică;
- Cunoașterea și întocmirea unui aviz psihologic, concluzie psihologică, raport de evaluare si diagnoză a cazurilor.

• Suport teoretic şi practic , Materiale de lucru , Format electronic al programului şi al mai multor materiale – teoretice,teste, fişe de evaluare, de lucru, programe de intervenție individualizate şi practice-scale de evaluare și notare.

Cât durează supervizarea?
Durata supervizării este de 1 an, conform Contractului de supervizare profesională.
Întâlnirile se vor stabili de comun acord pe parcursul anului de supervizare, de obicei sâmbăta și/sau duminica (acestea se pot realiza și în cursul săptămânii, în funcție de programul supervizorului și al supervizatului).

Cum mă înscriu
Înscrierile se fac online, pe site, cu specificatia supervizare in domeniul: psihologie clinica sau psihopedagogie speciala sau psihologia muncii sau psihologia securitatii nationale sau la numărul de telefon menționat mai jos.


Pentru alte detalii te rugăm să ne contactezi prin email la: comaneanu_maria@yahoo.com sau la telefon (Luni-Vineri, orele 09.30–18.00): 0734 21 88 55 (Comăneanu Maria).