Lista evenimente

Calatoriile Psiho-Tours sunt un nou concept al calatoriilor de cunoastere personala sau al calatoriilor de dezvoltare personala, dincolo de scopul lor turistic.


Organizator: Comaneanu Maria (Romania)

Psiholog – Psihoterapeut Drd., certificata in metodele psihoterapeutice: psihoterapie transpersonală, consiliere psihoterapeutica cognitiv-comportamentala si rational-emotiva, hipnoză clinica, relaxare si terapie Ericksoniana, psihodrama, psiho-oncologie si metodele terapeutice: reiki gradele I, II, medicina energetica, roata medicinei samanice.

Asociatia CCDU-Phoenix Romania ofera posibilitatea de inscriere in aceste programe inedite de cunoastere si calatorie personala.

Presedintele Asociatiei CCDU-Phoenix Romania, Comaneanu Maria, formeaza grupele de dezvoltare personala din Romania, ele fiind coordonate de organizatorii si formatorii colaboratori.

Programul calatoriilor PSIHO-TOURS va fi anuntat celor care se inscriu, in functie de tara in care se desfasoara, cuprinzand in detaliu itinerariul, dar mai ales activitatile de dezvoltare personala care se vor desfasura sub forma atelierelor si seminariilor de grup si individuale.