Sambata 10 Mar 2018 - 10 Feb 2018 Inscrierile s-au incheiat
  • Credite acordate: -
  • Numar de ore: 4
  • Cost / persoana: 70 Lei
Judet: BUCURESTI
Localitate: Sector 1
Formular indisponibil
Pe Aripile Zanelor

Atelier de Zânuială 10.03.2018

După 1 și 8 Martie, după două zile în care vei fi alergat să cumperi cadouri colegelor, cunoștințelor, șefelor, învățătoarelor, profesoarelor, rudelor apropiate, după ce vei sărbători cu cei care își aduc aminte de tine sau poate doar cu fetele de grup, într-o zi de sămbătă, pe 10 Martie, între 10,00 și 14,00, poate vei dori să respiri...
Poate vrei să-ți faci tu singură ”acel” cadou pe care nu l-ai numit și nici nu ți-e ghicit. Și asta pentru că nici nu cunoști exact, cum poți în sfârșit fi doar tu cu tine...

Suntem de curând un grup, al acelora care vor dori să se întâlnească pe mai departe în 6 miercuri seara, o dată la 2 săptămâni. Vom începe din 14 martie.

Dar, până atunci sau fără a te gândi la aceasta, ne poți cunoaște în această sâmbătă de 10 Martie. Noi, mai multe fete și femei, ne-am dat voie să devenim pentru câteva ore, Zâne. Te invităm și pe tine să simți ca una dintre ele.

Te așteptăm să călătorești în lumea fantastică a zânelor din poveste, creând singură, una. Vei crea propria ta zână.
Vom face asta, folosind un material pufos și frumos colorat, lăsând imaginația să completeze tehnica împâslirii cu lână netoarsă.
Ne vom exersa maiestria de a crea și de a transpune în realitate propriile percepții, reprezentări. Vom privi produsul și îl vom accesoriza cu o interpretare psihologică de factură art-terapeutică pentru a identifica modul în care materializăm ceea ce ne imaginăm.
Vom încheia cu o sesiune surpriză inspirată din metoda “Cardurilor VI / SA”.

Costul acestui atelier din luna martie, este cu reducere de la 160 lei la 70 lei. Sunt incluse în acest cost toate materialele și instrumentele folosite, protocolul de rigoare. La final, fiecare zână se va lua pe sine, împâslită, acasă. Dar nu doar atât: va păstra propria prelucrare psihologică și fotografia cardurilor surpriză.
Grupa va avea maxim 12 persoane, motiv pentru care te rugăm să îți rezervi locul până pe data de 05 martie 2018.
Ești așteptată!