Duminica 25 Noi 2018 - 25 Noi 2018 Inscrierile s-au incheiat
  • Credite acordate: -
  • Numar de ore: 5
  • Cost / persoana: 180 Lei
Judet: BUCURESTI
Localitate: Sector 5
Formular indisponibil
Supervizare Profesionala Psihopedagogie Speciala - București

Supervizare Profesionala Psihopedagogie Speciala

SUPERVIZARE PROFESIONALĂ PENTRU PSIHOLOGI ÎN DOMENIILE PSIHOLOGICE:

- PSIHOLOGIE CLINICĂ (nu mai sunt locuri)
- PSIHOPEDAGOGIE SPECIALĂ (4 locuri libere)
- PSIHOLOGIA MUNCII ȘI ORGANIZAȚIONALĂ (5 locuri libere)
- PSIHOLOGIA SECURITĂȚII NAȚIONALE (5 locuri libere)

BUCUREȘTI

25 NOIEMBRIE 2018 - ora 09,30 - întâlnire de supervizare pentru domeniile:

- PSIHOPEDAGOGIE SPECIALĂ (MAI AVEM 4 LOCURI LIBERE)

Supervizor profesional psihologie clinică și psihopedagogie specială, psihologia muncii și psihologia securității naționale, cu o experiență de peste 23 de ani: Comăneanu Maria
Condiţii de înscriere: psihologi cu drept de liberă practică în supervizare, specialitățile Psihologie Clinică, Psihopedagogie Specială, Psihologia Muncii și Psihologia Securității Naționale.
Nr. Locuri: maxim 10 pentru fiecare specialitate
Cost: 180 ron/lună (specialitatile psihologie clinica si psihopedagogie speciala) si 200 ron/luna (specialitatile psihologia muncii si organizationala si psihologia apararii si securitatii nationale) - preţul stabilit de CPR cnf. - Art. 3. – (1) Prețul/onorariul lunar pentru activitatea de supervizare profesională nu poate fi mai mare decât contravaloarea unui procent de 25% din salariul lunar minim la nivel național.

Competenţe/Beneficii: la sfârşitul perioadei de supervizare se vor elibera/obține:
- Avizul Supervizorului
- Raportul de Activitate întocmit de Supervizor
- Raportul de Activitate întocmit de Supervizat
- Portofoliu care va conţine:
- Supervizare în redactarea a 3 cazuri și a lucrării de cercetare de min. 50 pag. (pentru psihopedagogie specială) și 5 cazuri (pentru psihologie clinică) de evaluarea şi diagnoză a copiilor şi a familiei acestora cu întocmirea sub supervizare după reperele cerute la evaluarea CPR astfel încât
- Cunoașterea şi utilizarea a minim 10 instrumente de evaluare psihologică și psihodiagnoză;
- Cunoașterea și întocmirea unui aviz psihologic, concluzie psihologică, raport de evaluare si diagnoză a cazurilor.
- Supervizare în realizarea unui proiect de cercetare ( pentru psihopedagogie specială) după reperele cerute la evaluarea CPR: identificarea problemei, formularea obiectivelor şi ipotezelor de lucru, eşantionarea; alegerea metodelor şi strategiilor adecvate.
• Suport teoretic şi practic , Materiale de lucru , Format electronic al programului şi al mai multor materiale – teoretice,teste, fişe de evaluare, de lucru, programe de intervenție individualizate şi practice-scale de evaluare și notare.


Cum mă înscriu?
Înscrierile se fac online, pe site, cu specificatia - supervizare in domeniul: psihologie clinica sau psihopedagogie speciala sau psihologia muncii sau psihologia securitatii nationale sau la numerele de telefon menționate.

 
Pentru alte detalii te rugăm să ne contactezi prin email la: comaneanu_maria@yahoo.com  sau la telefon (Luni-Vineri, orele 09.00–14.00): 0734 21 88 55 (Supervizor Profesional Psihologie: Comăneanu Maria).