Sambata 14 Sep 2019 - 14 Sep 2019 Inscrierile s-au incheiat
  • Credite acordate: -
  • Numar de ore: 5
  • Cost / persoana: 180 Lei
Judet: BUCURESTI
Localitate: Sector 1
Formular indisponibil
Supervizare Profesionala Psihologie Clinica si Psihopedagogie Speciala - București

Supervizare Profesionala Psihologie Clinica si Psihopedagogie Speciala

SUPERVIZARE PROFESIONALĂ PENTRU PSIHOLOGI ÎN DOMENIILE PSIHOLOGICE:

- PSIHOLOGIE CLINICĂ
- PSIHOPEDAGOGIE SPECIALĂ
- PSIHOLOGIA MUNCII ȘI ORGANIZAȚIONALĂ
- PSIHOLOGIA SECURITĂȚII NAȚIONALE

BUCUREȘTI

Supervizor Profesional Psihologie Clinică și Psihopedagogie Specială, Psihologia Muncii și Psihologia Securității Naționale, Psiholog clinician principal/ Psihopedagog special Principal/Psihoterapeut specialist, Consilier pentru Dezvoltare Personala, Formator, cu o experienta de 25 de ani in domeniul psihologiei aplicate, 10 ani in formarea profesionala din domeniile de competenta ale psihologiei si dezvoltarii personale, in cadrul: Leagan de copii, Invatamant Special, Ministerul Apararii, Cabinet Individual de Psihologie, 5 Clinici Medicale, Centru de Psihologie, Dezvoltare Umana Personala si de Comunicare, Asociatii de Psihologie si multiple formari profesionale (CV-pe http://www.asociatia-phoenix.ro/despre-noi): Drd. COMĂNEANU MARIA

*Pentru domeniul Psihopedagogie Specială, supervizarea se realizeaza in cadrul Asociatiei CCDU-Phoenix in colaborare cu:

Supervizor profesional Psihopedagogie Specială, Logoped, Psihopedagog specialist, Consilier pentru Dezvoltare Personala, Formator, Manager Educational, Coordonator Centrul Logopedic Interscolar, Director Centru de Resurse si Asistenta Educationala, cu o experienta de 18 de ani in domeniu (CV-pe http://www.asociatia-phoenix.ro/despre-noi): Borugă Bianca

Condiţii de înscriere: psihologi cu drept de liberă practică în supervizare, specialitatea Psihopedagogie Specială.
Nr. Locuri: maxim 10
Cost: 180 ron/lună (specialitatile psihologie clinica si psihopedagogie speciala) si 200 ron/luna (specialitatile psihologia muncii si organizationala si psihologia apararii si securitatii nationale) - preţul stabilit de CPR cnf. - Art. 3. – (1) Prețul/onorariul lunar pentru activitatea de supervizare profesională nu poate fi mai mare decât contravaloarea unui procent de 25% din salariul lunar minim la nivel național.

Competenţe/Beneficii: la sfârşitul perioadei de supervizare se vor elibera/obține:
- Avizul Supervizorului
- Raportul de Activitate întocmit de Supervizor
- Raportul de Activitate întocmit de Supervizat
- Portofoliu care va conţine:
- Supervizare în redactarea a 3 cazuri și a lucrării de cercetare de cca. 50 pag. (pentru specialitatea: psihopedagogie specială);
- Supervizare în redactarea a 5 cazuri (pentru specialitatea: psihologie clinică);
- Cunoașterea şi utilizarea a minim 10 instrumente de evaluare psihologică;
- Cunoașterea și întocmirea unui aviz psihologic, concluzie psihologică, raport de evaluare si diagnoză a cazurilor.

• În cadrul supervizării, după fiecare întâlnire se va asigura supervizaților:
- Suport teoretic şi materialele folosite la activitățile practice,
- Materiale de lucru ,
- Modele de cazuri,
- Format electronic al programului şi al mai multor materiale – teoretice, teste, fişe de evaluare, de lucru, programe de intervenție individualizate şi practice-scale de evaluare și notare.

Cât durează supervizarea?
Durata supervizării este de 1 an, conform Contractului de supervizare profesională.
Întâlnirile se vor stabili de comun acord pe parcursul anului de supervizare, de obicei sâmbăta și/sau duminica (acestea se pot realiza și în cursul săptămânii, în funcție de programul supervizorului și al supervizatului).

Cum mă înscriu?
Înscrierile se fac online, pe site, cu specificatia - supervizare in domeniul: psihopedagogie speciala sau la numărul de telefon menționat mai jos.

 
Pentru alte detalii te rugăm să ne contactezi prin email la: comaneanu_maria@yahoo.com  sau la telefon (Luni-Vineri, orele 09.30–18.00): 0734 21 88 55 (Supervizor Profesional Psihologie: Comăneanu Maria).