Sambata 23 Mar 2019 - 24 Mar 2019 Au mai ramas 102 zile
  • Credite acordate: 24
  • Numar de ore: 20
  • Cost / persoana: 450 Lei
  • Tematica: Descarca
Judet: BUCURESTI
Localitate: Sector 1
Formular inscriere

Curs Logopedie - Bucuresti

< TULBURĂRILE DE LIMBAJ ŞI SPECIFICUL TERAPIEI LOGOPEDICE ÎN DISLALIE ŞI DISLEXO-DISGRAFIE >

CURSUL POATE FI ACHIZITIONAT SI DIN CATALOGUL SEAP - COD SEAP-CPV: 80530000-8 - Servicii de formare profesionala (Rev.2)

24 credite acordate de Colegiul Psihologilor din Romania/fiecare comisie

DUBLA CREDITARE: Psihologie Clinica, Psihoterapie si Psihologie Educationala si Scolara (psihologie educationala, consiliere scolara si vocationala; psihopedagogie speciala)

Acest curs se va sustine pe tot parcursul anului la o data ulterioara definitivarii formarii grupei si de comun acord cu participantii. De asemenea, poate fi sustinut in orice localitate, cu conditia formarii unei grupe de minim 15 cursanti. In acest caz se va include un cost suplimentar minim de deplasare, variabil in functie de locatie.

ADRESABILITATE:

Cursul este adresat psihologilor cu drept de libera practica acordat de catre Colegiul Psihologilor din Romania in regim de supervizare/autonom/specialist, psihologilor ce activeaza in domeniul clinic, de invatamant, studentilor /masteranzilor /absolventilor interesati de domeniul specificat, studentilor /masteranzilor /absolventilor ai facultatilor cu profil psihologie, psihopedagogie speciala, pedagogie, asistenta sociala, sociologie care doresc sa isi aprofundeze cunostintele.

COMPETENTE:
La sfarsitul cursului se vor elibera diplome participare/ certificate de absolvire, cu un numar de 24 creditate acordate de catre Colegiul Psihologilor din Romania.

DUBLA CREDITARE:
Psihologie Clinica, Psihoterapie si Psihologie Educationala si Scolara (psihologie educationala, consiliere scolara si vocationala; psihopedagogie speciala)

LOCALITATE ⇔ BUCUREȘTI

DATA⇔ 23-24 MARTIE 2019

COST:
- 500 lei pentru psihologii care doresc diploma cu credite CPR
- 470 lei pentru psihologii care doresc diploma cu credite CPR, dar au mai participat la alte cursuri ale asociației
- 450 lei pentru studenți, cadrele didactice și alți specialiști care nu doresc diploma cu credite CPR, alte persoane

In acest pret sunt incluse:
Mapa cu suport de curs
Materiale de lucru
Format electronic al cursului si al mai multor materiale teoretice
Programe de interventie individualizate si practice-scale
Teste, fise de evaluare logopedica, fise de interventie logopedica

CERTIFICARE:
Acest curs nu ofera la final o diploma prin care se dobandeste o competenta profesionala.

Este un curs de formare continua, astfel, ca la final, se acorda:

CERTIFICAT AUTORIZAT Colegiul Psihologilor din Romania – cu 24 credite profesionale, pentru psihologii atestati in cadrul CPR
DIPLOMA SPECIALA de participare la curs de perfectionare profesionala de 24 ore, necesar la dosarul personal pentru cadrele didactice
Studentii care nu sunt inca atestati ca psihologi in cadrul Colegiului Psihologilor din Romania sau studentii de la alte specialitati, vor primi ADEVERINTA de participare (ce poate fi folosita ca si certificate de practica, in baza acelor activitati practice ale cursului) din partea ACCDU – Phoenix
Ceilalti participanti care sunt absolventi , dar nu sunt atestati ca psihologi in cadrul Colegiului Psihologilor din Romania vor primi DIPLOME DE PARTICIPARE din partea ACCDU – Phoenix

Pentru inscrieri completati: FORMULARUL ! FORMULARUL COMPLETAT SE TRIMITE SI PE ADRESA EMAIL: comaneanu_maria@yahoo.com (detalii telefonice la 0734218855 Comaneanu Maria)

Cursul se desfasoara interactiv, avand ca principale scopuri: integrarea elementelor teoretice si practice prin intelegerea importantei atitudinii si stilului propriu terapeutic, dobandirea abilitatilor practice de lucru a diferitelor tehnici si metode de lucru terapeutic.

COORDONATOR CURS:

Psiholog clinician principal/ Psihopedagog principal/Psihoterapeut specialist/Supervizor psihologie clinica si psihopedagogie speciala - Comaneanu Maria
Logoped, Psihopedagog specialist, Supervizor psihopedagogie speciala, Consilier pentru Dezvoltare Personala, Management Educational,Coordonator Centrul Logopedic Interscolar, Director Centru de Resurse și Asistenta Educationala - Bianca Boruga

Invitati Speciali: practicieni logopezi si psihodiagnosticieni, din domeniul activitatii logopedice si de psihodiagnoza a copiilor normali si copiilor cu cerinte speciale, din domeniul psihologiei scolare, psihologiei clinice.

Pentru inscrieri solicitați FORMULARUL SPECIAL DE ÎNSCRIERE la adresa de email: comaneanu_maria@yahoo.com (detalii telefonice la 0734218855 Comaneanu Maria)

DATA LIMITĂ ÎNSCRIERE: 28.FEBRUARIE.2019
Înscrierea se consideră confirmată abia după achitarea sumei de 100 ron din costul integral al cursului (şi anunţarea în mod individual a acestui lucru prin e-mail pentru a putea verifica şi trimite confirmarea finală de înscriere).
Cealaltă parte din cost, se achită în prima zi a cursului, atunci când are loc înmânarea mapei cu documentaţia de curs, materialele de lucru.
Achitarea acestui avans are o raţiune pur organizatorică → certitudinea formării grupei, pregătirea echipei asociaţiei cu mape, diplome, sală.
! Dacă acest curs se va amâna pe motivul neconstituirii grupei (lucru transmis cu cel puţin 5 zile înainte) şi nu se doreşte păstrarea plăţii avansului, acesta va fi restituit după ce se trimite: un nr. de cont, numele/prenumele, cnp-ul/datele instituţiei, pentru returnare prin internet banking.

Acte necesare participării: BI/CI

Plata se face cu specificaţia: „Bucuresti L” la:

CONT BANCAR:
ASOCIATIA CENTRUL DE COMUNICARE SI DEZVOLTARE UMANĂ-PHOENIX
Sediul: str. Şos. Vitan-Bârzeşti, nr. 5-7, sector 4, București
CIF: 30709765
Contul Bancar: RO80BTRLRONCRT0296446901
Banca: Banca Transilvania

*Asociația CCDU-PHOENIX își rezervă dreptul de a-și alege și/sau păstra clienții.