Sambata 22 Feb 2020 - 23 Feb 2020 Au mai ramas 76 zile
  • Credite acordate: 24
  • Numar de ore: 20
  • Cost / persoana: 450 Lei
Judet: BUCURESTI
Localitate: Sector 4
Formular inscriere

Curs Logopedie - Bucuresti

< TULBURARILE DE LIMBAJ SI SPECIFICUL TERAPIEI LOGOPEDICE IN DISLALIE SI DISLEXO-DISGRAFIE >

cu prezentarea şi punerea în vânzare a broşurii (25 ron):

„Protocol de Evaluare şi Intervenţie Logopedică”

CURSUL POATE FI ACHIZITIONAT SI DIN CATALOGUL SEAP - COD SEAP-CPV: 80530000-8 - Servicii de formare profesionala (Rev.2)

24 credite acordate de Colegiul Psihologilor din Romania/fiecare comisie

DUBLA CREDITARE: Psihologie Clinica, Psihoterapie si Psihologie Educationala si Scolara (psihologie educationala, consiliere scolara si vocationala; psihopedagogie speciala)

Acest curs se va sustine pe tot parcursul anului la o data ulterioara definitivarii formarii grupei si de comun acord cu participantii. De asemenea, poate fi sustinut in orice localitate, cu conditia formarii unei grupe de minim 15 cursanti (pentru alte localitati decat Bucuresti, la taxa cursului se va adauga un cost suplimentar minim de deplasare, variabil in functie de localitate si nr. de participanti).

ADRESABILITATE:

Cursul este adresat psihologilor cu drept de libera practica acordat de catre Colegiul Psihologilor din Romania in regim de supervizare/autonom/specialist, psihologilor ce activeaza in domeniul psihologiei clinice, psihoterapiei, psihopedagogiei speciale, consilierii scolare, consilierii psihologice, studentilor /masteranzilor /absolventilor facultatilor cu profil psihologie, psihopedagogie speciala, pedagogie, asistenta sociala, sociologie care doresc sa isi aprofundeze cunostintele.

CERTIFICARE:
Acest curs nu ofera la final o diploma prin care se dobandeste o competenta profesionala.

Este un curs de formare continua, astfel, ca la final, se acorda:

- CERTIFICAT AUTORIZAT Colegiul Psihologilor din Romania – cu 24 credite profesionale, pentru psihologii atestati in cadrul CPR fiecare comisie, avand DUBLA CREDITARE-Comisiile: Psihologie Clinica, Psihoterapie si Psihologie Educationala si Scolara (psihologie educationala, consiliere scolara si vocationala; psihopedagogie speciala)

- DIPLOMA SPECIALA de participare la curs de perfectionare profesionala de 24 ore, necesar la dosarul personal pentru cadrele didactice
- Studentii care nu sunt inca atestati ca psihologi in cadrul Colegiului Psihologilor din Romania sau studentii de la alte specialitati, vor primi ADEVERINTA de participare (ce poate fi folosita ca si certificate de practica, in baza acelor activitati practice ale cursului) din partea ACCDU – Phoenix
- Ceilalti participanti care sunt absolventi , dar nu sunt atestati ca psihologi in cadrul Colegiului Psihologilor din Romania vor primi DIPLOME DE PARTICIPARE din partea ACCDU – Phoenix


LOCALITATE ⇔ BUCURESTI

DATA⇔ 22-23 FEBRUARIE 2020

ADRESA ⇔ SALA - Bdul. Gheorghe Sincai, langa statia de metrou Tineretului, Bucuresti
(detalii adresa: la inscriere)

COST: 
- 500 lei pentru psihologii care doresc diploma cu credite CPR
- 470 lei pentru psihologii care doresc diploma cu credite CPR, dar au mai participat la alte cursuri ale asociatiei
- 450 lei pentru studenti, cadrele didactice si alti specialisti care nu doresc diploma cu credite CPR, alte persoane

In acest pret sunt incluse:
Mapa cu suport de curs
Materiale de lucru
Format electronic al cursului si al materialelor
Programe de interventie individualizate si practice
Teste, fise de evaluare logopedica, fise de interventie logopedica

MODALITATE DE INSCRIERE: 

Pentru inscrieri solicitati FORMULARUL SPECIAL DE INSCRIERE la adresa de email: comaneanu_maria@yahoo.com (detalii telefonice la 0734218855 Comaneanu Maria-Luni-Vineri, orele 09.30–18.00).

Inscrierea se considera confirmata abia dupa achitarea sumei de 100 ron din costul integral al cursului. Dupa efectuarea platii va rugam sa transmiteti e-mail. Restul sumei se achita in prima zi a cursului, atunci cand are loc inmanarea mapei cu documentatia de curs, materialele de lucru.
! Daca acest curs se va amana pe motivul neconstituirii grupei (lucru transmis cu cel puţin 5 zile inainte) si nu doriti sa asteptati pana la formarea grupei, suma achitata va fi restituita dupa ce veti trimite: nr. de cont, numele/prenumele titularului, cnp-ul/datele instituţiei.

Acte necesare participarii: BI/CI

Plata se face cu specificaţia: „Bucuresti L” la:

CONT BANCAR:

ASOCIATIA CENTRUL DE COMUNICARE SI DEZVOLTARE UMANA-PHOENIX
Sediul: Str. Leopardului, nr. 23 B, sector 5, Bucuresti 
CIF: 30709765 
Contul Bancar: RO80BTRLRONCRT0296446901 
Banca: Banca Transilvania 


COORDONATORI CURS:

Supervizor Profesional Psihologie Clinică și Psihopedagogie Specială, Psihologia Muncii și Psihologia Securității Naționale, Psiholog clinician principal/ Psihopedagog special Principal/Psihoterapeut specialist, Consilier pentru Dezvoltare Personala, Formator, cu o experienta de 25 de ani in domeniul psihologiei aplicate, 10 ani in formarea profesionala din domeniile de competenta ale psihologiei si dezvoltarii personale, in cadrul: Leagan de copii, Invatamant Special, Ministerul Apararii, Cabinet Individual de Psihologie, 5 Clinici Medicale, Centru de Psihologie, Dezvoltare Umana Personala si de Comunicare, Asociatii de Psihologie si multiple formari profesionale (CV-pe http://www.asociatia-phoenix.ro/despre-noi): Drd. COMĂNEANU Maria

Supervizor profesional Psihopedagogie Specială, Logoped, Psihopedagog specialist, Consilier pentru Dezvoltare Personala, Formator, Manager Educational, Coordonator Centrul Logopedic Interscolar, Director Centru de Resurse si Asistenta Educationala, cu o experienta de 18 de ani in domeniu (CV-pe http://www.asociatia-phoenix.ro/despre-noi): Borugă Bianca


*Asociatia CCDU-PHOENIX isi rezerva dreptul de a-si alege si/sau pastra clientii.