Sambata 08 Iun 2019 - 09 Iun 2019 Inscrierile s-au incheiat
  • Credite acordate: 20
  • Numar de ore: 20
  • Cost / persoana: 400 Lei
  • Tematica: Descarca
Judet: BUCURESTI
Localitate: Sector 3
Formular indisponibil

Interventie, asistenta, consiliere personala si psihologica

”INTERVENTIE, ASISTENTA, CONSILIERE PERSONALA SI PSIHOLOGICA”


DUBLA CREDITARE: Colegiul Psihologilor din Romania: Psihologie Clinica, Psihoterapie si Psihologie Educationala si Scolara (psihologie educationala, consiliere scolara si vocationala; psihopedagogie speciala) - 20 credite acordate de Colegiul Psihologilor din Romania/fiecare comisie


Acest curs se va sustine pe tot parcursul anului la o data ulterioara definitivarii formarii grupei si de comun acord cu participantii. De asemenea, poate fi sustinut in orice localitate, cu conditia formarii unei grupe de minim 15 cursanti (pentru alte localitati decat Bucuresti, la taxa cursului se va adauga un cost suplimentar minim de deplasare, variabil in functie de localitate si nr. de participanti).

ADRESABILITATE:

Cursul este adresat psihologilor cu drept de libera practica acordat de catre Colegiul Psihologilor din Romania in regim de supervizare/autonom/specialist, psihologilor ce activeaza in domeniul psihologiei clinice, psihoterapiei, psihopedagogiei speciale, consilierii scolare, consilierii psihologice, studentilor /masteranzilor /absolventilor facultatilor cu profil psihologie, psihopedagogie speciala, pedagogie, asistenta sociala, sociologie care doresc sa isi aprofundeze cunostintele.


CERTIFICARE:

Este un curs de formare continua profesionala, astfel, ca la final, se acorda:

* CERTIFICAT AUTORIZAT Colegiul Psihologilor din Romania – cu 20 credite profesionale, pentru psihologii atestati in cadrul CPR, DUBLA CREDITARE: Comisiile: Psihologie Clinica si Psihoterapie şi Psihologie Educationala şi Şcolara (psihologie educationala, consiliere scolara si vocationala; psihopedagogie speciala)
* Studentii care nu sunt inca atestati ca psihologi in cadrul Colegiului Psihologilor din Romania sau studentii de la alte specialitati, vor primi ADEVERINTA de participare din partea ACCDU – Phoenix (care poate fi folosita ca certificat de practica, in baza acelor activitati practice ale cursului) 
* Ceilalti participanti care sunt absolventi, dar nu sunt atestati ca psihologi in cadrul Colegiului Psihologilor din Romania vor primi DIPLOME DE PARTICIPARE din partea ACCDU – Phoenix

Cursul se desfasoara interactiv, avand ca principale scopuri: integrarea elementelor teoretice si practice prin intelegerea importantei atitudinii si stilului propriu terapeutic, dobandirea abilitatilor practice de lucru a diferitelor tehnici si metode de lucru in procesele de interventie, asistenta si consiliere personala si psihologica.

PERIOADA:

08-09 IUNIE 2019 

LOCALITATE:
BUCURESTI

COST:

400 ron-pentru studenti/masteranzi/cadre didactice/consilieri pentru dezvoltare personala, consilieri vocationali
450 ron-pentru psihologii autorizati CPR 


In acest pret sunt incluse:

Mapa cu suport de curs
Materiale de lucru
Format electronic al cursului si al mai multor materiale teoretice
Scale, teste, fise de evaluare

ADRESA SALII: se va anunta participantilor dupa incheierea inscrierilor.


MODALITATE DE INSCRIERE: 

Pentru inscrieri solicitati FORMULARUL SPSECIAL DE INSCRIERE la adresa de email: comaneanu_maria@yahoo.com (detalii telefonice la 0734218855 Comaneanu Maria-Luni-Vineri, orele 09.30–18.00).

Inscrierea se considera confirmata abia dupa achitarea sumei de 100 ron din costul integral al cursului pana la data de 24 mai 2019. Dupa efectuarea platii va rugam sa transmiteti e-mail. Restul sumei se achita in prima zi a cursului, atunci cand are loc inmanarea mapei cu documentatia de curs, materialele de lucru.
! Daca acest curs se va amana pe motivul neconstituirii grupei (lucru transmis cu cel puţin 5 zile inainte) si nu doriti sa asteptati pana la formarea grupei, suma achitata va fi restituita dupa ce veti trimite: nr. de cont, numele/prenumele titularului, cnp-ul/datele instituţiei.

Plata se face cu specificatia: „Interventie Bucuresti” pentru:
Asociatia Centrul de Comunicare si Dezvoltare Umana-Phoenix
Sediul: Str. Leopardului nr. 23 B, sector 5, Bucuresti
CIF: 30709765
Contul bancar: RO80BTRLRONCRT0296446901
Banca Transilvania


COORDONATOR CURS:

Psiholog clinician principal/ Psihopedagog principal/Psihoterapeut specialist/Supervizor psihologie clinica si psihopedagogie speciala - Comaneanu Maria

Psihopedagog specialist, Supervizor psihopedagogie speciala, Consilier pentru Dezvoltare Personala, Logoped, Management Educational, Coordonator Centrul Logopedic Interscolar, Director Centru de Resurse si Asistenta Educationala - Bianca Boruga

Invitaţi Speciali: practicieni din domeniul psihologiei generale, clinice, scolare, psihopedagogiei speciale, psihoterapiei s.a.

*Asociatia CCDU-PHOENIX isi rezerva dreptul de a-si alege si/sau pastra clientii.