Sambata 07 Oct 2017 - 08 Oct 2017 Acest curs s-a incheiat
  • Credite acordate: -
  • Numar de ore: 18
  • Cost / persoana: 540 Lei
Judet: BUCURESTI
Localitate: Sector 1
Formular inscriere
Curs dezvoltare transpersonala

Consilierea transpersonala prin metodologia biotransenergetica

De la teoria la practica holistică.

WORKSHOP DEMONSTRATIV

BUCUREŞTI – 2017

120 euro/persoană

Acest workshop este unul de dezvoltare personala si profesionala, la care poate participa orice persoană interesată, iar pentru persoanele înscrise sau care doresc înscrierea orele parcurse sunt recunoscute la:

FORMARE BIANUALĂ ÎN CONSILIERE TRANSPERSONALĂ AVÂND LA BAZĂ METODOLOGIA BIOTRANSENERGETICĂ

“Institutul Integral Transpersonal ITI – Şcoala de formare în psihoterapie Transpersonală din Italia”

Formarea este acreditată de FAIP (Federaţia Asociaţiilor de Psihoterapie din Italia) şi de EUROTAS- Asociaţia Europeană Transpersonală (recunoaştere Europeană)
Coordonator workshop:
Directorul Formării în Consiliere transpersonală prin Metodologia Biotransenergeticii:
PIER LUIGI LATTUADA
Medic, specialist în psihologie clinică, psihoterapeut.
Fomat în medicina tradițională chineză, homeoterapie, iridologie, terapie psiho-corporală.
Director al Şcolii de Formare în Psihoterapie Transpersonală.
Director al Trainingului în Consiliere Transpersonală.
Membru al conducerii FAIP ( Federația Asociațiilor Italiene de Psihoterapie).
Membru al Consiliului EUROTAS – Asociaţia Europeană Transpersonală.
Membru al Academiei de Istorie a Artelor Sanitare, Italia.


WORKSHOPUL are ca scop prezentarea Consilierii Transpersonale având la bază Metodologia BIOTRANSENERGETICĂ – BTE, rezultată din MODELUL dat de Mişcarea Transpersonală, care pentru mai multe decenii se dezvoltă în diferite domenii ale cunoașterii, în special în psihologie și pedagogie, medicină și etno-psihiatrie, antropologie și arte, devevnind o nouă mișcare de gândire.

Formarea în Consiliere Transpersonală având la bază Metodologia BTE este adresată TUTUROR PERSONAELOR CU STUDII SUPERIOARE FINALIZATE, din orice domeniu, celor care funcţionează în relaţiile de vindecare şi de îngrijire chiar dacă nu sunt medici sau psihologi, celor care îşi desfăşoară activitatea în domeniul terapiilor alternative, complementare, integrate, consilierilor pentru dezvoltare personală, celor care doresc să experimenteze și aprofundeze abordarea transpersonală, în particular Metodologia Biotransenergetică-BTE.

La finalul workshopului, se acordă:
DIPLOMĂ DE PARTICIPARE pentru toţi participanţii ;
DIPLOMĂ SPECIALĂ de participare, pentru persoanele care sunt deja înscrise la formarea de 2 ani, orele fiind recunoscute în cadrul programei de desfăşurare.

Viziunea Metodologiei Biotransenergetică-BTE:
este o viziune asupra lumii intregi, “originale”, în conformitate cu cea minerală, vegetală, animală și umană, lumea subtilă a spiritului, cu Divinitatea care există în ele și fiecare pentru celălalt. Viziunea este integrală, pentru stabilirea unei noi științe și o nouă epistemologie bazată pe stăpânirea experienței interioare, prin participare și schimb. De asemenea, are în vedere lucrul cu cele mai bune calităţi umane, cum ar fi: iubirea, compasiunea, conștientizarea, responsabilitatea, încrederea, acceptarea.
Această abordare globală nu înseamnă a face un pic din tot ceea ce mulţi cred și un set de tehnici integrate, ci mai degrabă de a avea o perspectivă cuprinzătoare. Un aspect exprimat este prin modul de a face, de a recunoaște și de a învăța să realizeze potențialul creativ, de spargere a evoluției pe care fiecare eveniment, criză, simptom, problemă sau suferință o conține în sine.

Biotransenergetica este o disciplină psiho-spirituală concepută la începutul anilor ’80, datorită unei poveşti de iubire între Pier Luigi Lattuada, psihoterapeut medical și Marlene Silveira, psiholog, psihoterapeut. De atunci, au trecut mai mult de 30.000 de ore de lucru în clinică, la Centrul Om Milano, unde Pier Luigi Lattuada a perfecţionat modelul teoretic și sistemul de operare, creând o metodologie bazată pe filosofia perenă a tradițiilor spirituale antice și susținută de cele mai recente descoperiri ale noii ştiinţe, de cercetare privind stările de conștiință, viziunea integrală a Gnozei și Transpersonală.

Conținutul prin care Biotransenergetica acționează este fenomenologia stărilor de conștiință din interior prin experiențe participative. Conceptul de “conștiință din interior prin experiențe participative” defineşte un set de experiențe personale cum ar fi: sentimente, stari de spirit, emoţii, dorințe, nevoi, gânduri, amintiri, imagini, intuiții, experiențe transpersonale ca percepții extra- senzoriale, experiențe spirituale, mistice, viziuni arhetipale, vise mitologice, revelații, înțelegeri, deschiderei ale inimii, stări non – ordinare ale conștiinței, experienţe aproape de moarte, etc.

Consilierea Transpersonală Biotransenergetică este mai presus de toate o călătorie care însoțește individul cu el însuşi, oferind oportunități și instrumente pentru a se schimba și a gestiona transformarea.

Asociația CCDU-Phoenix își rezervă dreptul de a-și alege și/sau păstra clienții; Asociația CCDU-Phoenix are dreptul profesional de a face participanților recomandarea suspendării sesiunilor de grup și urmării unor sesiuni de terapie individuală (terapeutul și începerea terapiei sunt la alegerea clientului).

Vă aşteptăm să participaţi la ceea ce este Nou şi propria voastră Transformare!