Acest curs se desfasoara pe toata perioada anului
  • Credite acordate: -
  • Numar de ore: -
  • Cost / persoana: 200 Lei
  • Tematica: Descarca
Judet: BUCURESTI
Localitate: Sector 4
Formular inscriere
Curs referent/inspector resurse umane

Acest curs se va sustine pe tot parcursul anului la o data ulterioara definitivarii formarii grupei si de comun acord cu participantii. De asemenea, poate fi sustinut in orice localitate, daca se formeaza o grupa de minim 15 cursanti. In acest caz se va include un cost suplimentar minim de deplasare, variabil in functie de locatie.

Curs formator – Curs de perfectionare acreditat ANC (fost CNFPA), recunoscut U.E. – la finele caruia participantii vor primi certificat de absolvire de competenta profesionala pentru ocupatia de Formator (cod COR 242401, cod COR vechi 241205), avand antetul Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului.

PERIOADA
data exacta de desfasurare se va anunta imediat formarii grupei.

LOCATIE
BUCURESTI

PRET
la cel mai MIC pret – 200 RON

CONDITII DE INSCRIERE
STUDII MEDII

ACTE OBLIGATORII NECESARE INSCRERII
copie CI
copie certificat de nastere
copie certificat de casatorie (in cazul schimbarii numelui)
copie diploma de studii medii

Pentru inscrieri completati FORMULARUL ! FORMULARUL COMPLETAT SE TRIMITE SI PE ADRESA EMAIL: comaneanu_maria@yahoo.com (detalii telefonice la 0734218855 Comaneanu Maria)

TIPUL CERTIFICATULUI ELIBERAT

♦ATENTIE♦

Spre deosebire de alte cursuri cu aceeasi denumire si cod COR 242324, noi oferim toate CATEGORIILE DE UNITATI DE COMPETENTA (3 Unitati de competenta generale si 6 Unitati de competenta specifice) conform Standardului Ocupational in vigoare. Acest lucru va asigura un mai mare camp de actiune profesionala.

Prezentul certificat este insotit de un Supliment descriptiv in care se regasesc unitatile de competenta specifice cursului (in cadrul ACCDU-Phoenix – 9 UC).

Certificat de calificare profesionala eliberat de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului, prin ANC-Autoritatea Nationala pentru Calificari (CNFPA). Prezentul certificat este insotit de un supliment descriptiv in care se regasesc unitatile de competenta specifice cursului.

Art. 23, alin. 1 din OG 129/2000

⇒ incepand cu data de 1 ianuarie 2010, pentru a fi autorizati, furnizorii de formare profesionala trebuie sa faca dovada ca realizeaza programele de formare profesionala cu formatori care au pregatirea pedagogica specifica formarii profesionale a adultilor si pregatirea de specialitate corespunzatoare programei de pregatire.

Cursul de Inspector de Resurse Umane este acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si se adreseaza persoanelor care doresc sa-si dezvolte abilitatile personale si profesionale si sa devina Inspectori de Resurse Umane autorizati, astfel incat sa poata sa-si foloseasca aptitudinile in activitatea de recrutare, de gestionare a documentelor de evidenta a personalului.

Este si poate deveni o calificare profesionala dand o posibilitate de angajare pentru multi dintre cei ce sunt studenti la orice forma de master sau proaspat absolventi cu diploma de licenta. Dar, pentru realizarea acestora si ridicarea la standardele pe care multi angajatori sau clienti le doresc din partea formatorilor este nevoie de anumite cunostinte.