Sambata 19 Ian 2019 - 15 Dec 2019 Acest curs se desfasoara pe toata perioada anului
  • Credite acordate: -
  • Numar de ore: -
  • Cost / persoana: 400 Lei
  • Tematica: Descarca
Judet: BUCURESTI
Localitate: Sector 4
Formular inscriere
Curs Formator - Bucuresti si in Tara FEB.-DEC. 2019

Curs Formator

Acest curs se va sustine pe tot parcursul anului la o data ulterioara definitivarii formarii grupei si de comun acord cu participantii. De asemenea, poate fi sustinut in orice localitate, daca se formeaza o grupa de minim 15 cursanti. In acest caz se va include un cost suplimentar minim de deplasare, variabil în functie de locatie.

Cursul de Formator – Curs de perfectionare acreditat ANC ( fost CNFPA) , recunoscut U.E. – la finele caruia participantii vor primi certificat de absolvire de competenta profesionala pentru ocupatia de Formator (cod COR 242401, cod COR vechi 241205), avand antetul Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului.

PERIOADA

FEBRUARIE-DECEMBRIE 2019

ADRESA
BUCURESTI

PRET
400 RON ( + 50 RON TAXA EXAMEN )

TIP CURS: INTENSIV

ACTE OBLIGATORII NECESARE INSCRIERII
copie CI
copie certificat de nastere
copie certificat de casatorie (in cazul schimbarii numelui)
copie diploma de studii (diploma de licenta)


Pentru inscrieri completati FORMULARUL ! FORMULARUL COMPLETAT SE TRIMITE SI PE ADRESA EMAIL: comaneanu_maria@yahoo.com (detalii telefonice la 0734218855 Comaneanu Maria-Luni-Vineri, orele 09.30–18.00).

TIPUL CERTIFICATULUI ELIBERAT

♦ATENTIE♦

CERTIFICAT DE COMPETENTA-FORMATOR-cod COR 242324, conform Standardului Ocupational în vigoare.

Prezentul certificat este insotit de un Supliment descriptiv in care se regasesc unitatile de competenta specifice cursului.

Certificat de calificare profesionala eliberat de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului, prin ANC-Autoritatea Nationala pentru Calificari (CNFPA). Prezentul certificat este insotit de un supliment descriptiv in care se regasesc unitatile de competenta specifice cursului.

Art. 23, alin. 1 din OG 129/2000

⇒ Incepand cu data de 1 ianuarie 2010, pentru a fi autorizati, furnizorii de formare profesionala trebuie sa faca dovada ca realizeaza programele de formare profesionala cu formatori care au pregatirea pedagogica specifica formarii profesionale a adultilor si pregatirea de specialitate corespunzatoare programei de pregatire.