Sambata 28 Apr 2018 - 29 Apr 2018 Inscrierile s-au incheiat
  • Credite acordate: -
  • Numar de ore: -
  • Cost / persoana: 400 Lei
  • Tematica: Descarca
Judet: BUCURESTI
Localitate: Sector 1
Formular indisponibil
Curs Formator - Bucuresti 04.2018

Curs Formator

Acest curs se va sustine pe tot parcursul anului la o data ulterioara definitivarii formarii grupei si de comun acord cu participantii. De asemenea, poate fi sustinut in orice localitate, daca se formeaza o grupa de minim 15 cursanti. In acest caz se va include un cost suplimentar minim de deplasare, variabil în functie de locatie.

Cursul de Formator – Curs de perfectionare acreditat ANC ( fost CNFPA) , recunoscut U.E. – la finele caruia participantii vor primi certificat de absolvire de competenta profesionala pentru ocupatia de Formator (cod COR 242401, cod COR vechi 241205), avand antetul Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului.

PERIOADA

28→ 29 APRILIE 2018 + EXAMEN ANC: 29.04.2018

LOCATIE
BUCURESTI

PRET
400 RON
55 RON TAXA EXAMEN

TIP CURS: INTENSIV

ACTE OBLIGATORII NECESARE INSCRIERII
copie CI
copie certificat de nastere
copie certificat de casatorie (in cazul schimbarii numelui)
copie diploma de studii (diploma de licenta)

!!! OFERTĂ: PACHET CURSURI ANC= CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALĂ+FORMATOR= la cursul de Formator nu se va mai plăti taxa de examen !!!

detalii pentru Cursul Consilier pentru Dezvoltare Personala - pagina cursului
< CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALĂ >
autorizat de
Autoritatea Naţională pentru Calificări
(Ministerul Educaţiei şi Ministerul Muncii)
la cel mai MIC preţ
850 ron (+100 ron taxa de examen)

BUCUREȘTI - 20-22.APRILIE.2018+ EXAMEN ANC: 22.04.2018

ALEXANDRIA - 27-29.APRILIE.2018+ EXAMEN ANC: 29.04.2018

Pentru inscrieri completati FORMULARUL ! FORMULARUL COMPLETAT SE TRIMITE SI PE ADRESA EMAIL: comaneanu_maria@yahoo.com (detalii telefonice la 0734218855 Comaneanu Maria)

TIPUL CERTIFICATULUI ELIBERAT

♦ATENTIE♦

Spre deosebire de alte cursuri cu aceeasi denumire si cod COR 242324, noi oferim toate CATEGORIILE DE UNITATI DE COMPETENTA (4 Unitati de competenta generale si 5 Unitati de competenta specifice) conform Standardului Ocupational în vigoare. Acest lucru va asigura un mai mare camp de actiune profesionala.

Prezentul certificat este insotit de un Supliment descriptiv in care se regasesc unitatile de competenta specifice cursului (in cadrul ACCDU-Phoenix – 9 UC).

Certificat de calificare profesionala eliberat de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului, prin ANC-Autoritatea Nationala pentru Calificari (CNFPA). Prezentul certificat este insotit de un supliment descriptiv in care se regasesc unitatile de competenta specifice cursului.

Art. 23, alin. 1 din OG 129/2000

⇒ Incepand cu data de 1 ianuarie 2010, pentru a fi autorizati, furnizorii de formare profesionala trebuie sa faca dovada ca realizeaza programele de formare profesionala cu formatori care au pregatirea pedagogica specifica formarii profesionale a adultilor si pregatirea de specialitate corespunzatoare programei de pregatire.