Vineri 27 Apr 2018 - 29 Apr 2018 Inscrierile s-au incheiat
  • Credite acordate: -
  • Numar de ore: -
  • Cost / persoana: 850 Lei
  • Tematica: Descarca
Judet: Teleorman
Localitate: Alexandria
Formular indisponibil
Consilier pentru Dezvoltare Personala - Alexandria 04.2018

Consilier pentru Dezvoltare Personala

Acest curs se va sustine pe tot parcursul anului la o data ulterioara definitivarii formarii grupei si de comun acord cu participantii. De asemenea, poate fi sustinut in orice localitate, daca se formeaza o grupa de minim 15 cursanti. In acest caz se va include un cost suplimentar minim de deplasare, variabil in functie de locatie.

Cursul este de calificare profesionala, acreditat ANC (fost CNFPA) si recunoscut U.E. La finele acestuia participantii vor primi certificat de absolvire de competenta profesionala pentru ocupatia de Consilier pentru Dezvoltare Personala (cod COR 242324), avand antetul Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului si international prin Conventia de la HAGA.

Este si poate deveni o calificare profesionala dand o posibilitate de angajare pentru multi dintre cei ce sunt studenti la orice forma de master sau proaspat absolventi cu DIPLOMA DE LICENTA.

SE ACCEPTA PARTICIPANTII cu STUDII MEDII, care doresc achizitia de cunostinte in acest domeniu. Acestora li se elibereaza certificat de participare eliberat de asociatia formatoare.

La final, se acorda:

Posibilitatea practicarii ocupatiei de consilier pentru dezvoltare personala in cadrul propriului CABINET INDIVIDUAL DE CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA/forma juridica PERSOANA FIZICA AUTORIZATA

TIP CURS: Autorizat ANC

PERIOADA:

ALEXANDRIA - 27-29.APRILIE.2018+ EXAMEN ANC: 29.04.2018

PRET

850 RON (+100 ron taxa de examen)

CONDITII DE INSCRIERE

STUDII SUPERIOARE

ACTE OBLIGATORII NECESARE INSCRERII

copie CI
copie certificat de nastere
copie certificat de casatorie (in cazul schimbarii numelui)
copie diploma de studii superioare

!!! REDUCERE= CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALĂ+FORMATOR= la cursul de Formator nu se va mai plăti taxa de examen !!!

<FORMATOR>
autorizat de
Autoritatea Naţională pentru Calificări
(Ministerul Educaţiei şi Ministerul Muncii)
la cel mai MIC preţ
la 400 ron (+55 ron taxa de examen)

BUCUREŞTI

28-29.APRILIE.2018 + EXAMEN ANC: 29.04.2018


Condiții de înscriere:
absolvenți de studii superioare (orice domeniu)Condiții de înscriere:
absolvenți de studii superioare (orice domeniu)

Cursul de competență profesională este acreditat ANC ( fost CNFPA) şi recunoscut U.E. La finele acestuia participanţii vor primi certificat de absolvire de competenţă profesională.
Pentru inscrieri completati FORMULARUL ! FORMULARUL COMPLETAT SE TRIMITE SI PE ADRESA EMAIL: comaneanu_maria@yahoo.com (detalii telefonice la 0734218855 Comaneanu Maria)

TIPUL CERTIFICATULUI ELIBEREAT

♦ATENTIE♦

Spre deosebire de alte cursuri cu aceeasi denumire si cod COR 242324, noi oferim toate CATEGORIILE DE UNITATI DE COMPETENTA (3 Unitati de competenta generale și 4 Unitati de competenta specifice) conform Standardului Ocupational in vigoare. Acest lucru va asigura un mai mare camp de actiune profesionala si oportunitati de colaborare cu institutii care au obligativitatea angajarii de consilieri cu certificare pe toate competentele.

Prezentul certificat este insotit de un Supliment descriptiv in care se regasesc unitatile de competenta specifice cursului (in cadrul ACCDU-Phoenix – 7 UC).

Certificat de calificare profesională eliberat de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale şi Persoanelor Varstnice şi Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului, prin ANC-Autoritatea Nationala pentru Calificari (CNFPA) se elibereaza la sfarsitul cursului, in urma unui examen.

Prezentul certificat este insotit de un Supliment descriptiv in care se regasesc unitatile de competenta specifice cursului.

Costul unui curs de formare, autorizat ANC (fost CNFPA), se poate deduce din impozitul pe profit / venit conform art 34 din OG 129/2000, republicata, care prevede ca “societatile comerciale, companiile si societatile nationale, unitatile cooperatiste, regiile autonome si alte institutii pot efectua cheltuieli”.

Consilierul pentru dezvoltare personala este o noua ocupatie care se deosebeste de activitatile de psihoterapie, psihiatrie sau consiliere psihologica ce fac obiectul meseriei de psiholog sau/si psihoterapeut. Insa, consilierul pentru dezvoltare personala este un specialist care poate lucra cu persoane sanatoase din punct de vedere psihic.

Pentru aceasta el va invata in cadrul acestui curs cum sa le evalueze astfel incat sa poata delimita sanatatea psihica de boala sau suferinta psihica.De asemenea, va invata cum sa exploreze cat mai adecvat, corect si obiectiv personalitatea clientilor sai, astfel incat sa poata trece la nivelul dezvoltarii capacitatii de asculare, surprindere a detaliilor importante procesului de consiliere, comunicare prin intrebari si mesaje potrivite fiecarui de tip de moment si client.

Consilierul de dezvoltare personala poate lucra in mod independent, ca persoana fizica autorizata, sau ca angajat al unor organizatii sau institutii cu domenii variate de activitate, elaborand programe speciale atat individuale cat si de grup in scopul atingerii performantelor fortei de munca scontate de angajatori si venind permanent in ajutorul departamentelor companiilor dar si managerilor acestora.

Dar, pentru realizarea acestora si ridicarea la standardele pe care multi angajatori sau clienti le doresc din partea consilierilor lor de dezvoltare personala este nevoie de anumite cunostinte.