Vineri 18 Aug 2017 - 21 Aug 2017 Au mai ramas 29 zile
  • Credite acordate: -
  • Numar de ore: 30
  • Cost / persoana: 800 Lei
Locatie: Oriunde
Formular inscriere
Marea Ceremonie, Ceremonia Focului Sacru-seminar transpersonal

Calatorie, Ceremonie,Transformare Personala

CALATORIE, CEREMONIE,TRANSFORMARE PERSONALA

”GRAND CEREMONIA”

”Grand Ceremonia” este un eveniment care începe de sâmbătă dimineața 19 august 2017 și se încheie luni dimineața 21 august 2017. Vom petrece 2 nopți în jurul unui foc sacru explorând tradițiile locuitorilor nativ-americani alături de un vechi Curandero din tradiţia ”Focului Sacru”, Dario Hampi Pakari și încă 9 curandero practicieni ai acestei tradiții, membri ai ”Asociaţiei Focului Sacru”.
Dario Hampi Pakari este cunoscător al tradiţiei Focului Sacru, din familia antică Itzachilatlan (Ecuador), psiholog, psihoterapeut, preşedinte al ”Asociaţiei Focului Sacru\" și păstrător al tradiţiile antice ale indienilor nativi Americani, tradiție care ţine de relaţiile cu lumea spirituală.

Referințe și detalii despre ”Asociaţiei Focului Sacru”: http:www.fuegosagrado.eu

Gazda și însoțitorul nostru pe parcursul întregului eveniment și proces este: Lyudmila Scortescu – psihoterapeut/formator transpersonal (program coordonat de Stanislav Grof și Vladimir Maykov), preşedinte\\\"Asociația de Dezvoltare Transpersonală” şi ”Institute of Transpersonal Development and Psychotherapy\\\" Chişinău, Republica Moldova, Psihoterapeut format în „Psihoterapie Transpersonală” la Moscova, Membru în Asociația Europeană Transpersonală (EUROTAS) Comitetul de Etică al EUROTAS, Formator în Respirație Holotropică, Manager al Programului pentru „Terapia orientată spre proces” în Republica Moldova.

Referințe și detalii despre ”Asociația de Dezvoltare Transpersonală”: http:arasco.org

Organizator în România: Comăneanu Maria - psihoterapeut transpersonal, psihoterapeut specialist și psiholog principal clinician, supervizor profesional în 4 subdomenii ale psihologiei, formator, consilier pentru dezvoltare personală și spirituală, președinte Asociația CCDU-Phoenix București.

Referințe și detalii despre ”Asociația CCDU-Phoenix”: http:www.asociatia-phoenix.ro

Detalii și înscrieri: pe site-ul și email-ul Asociației CCDU-Phoenix: office@asociatia-phoenix.ro sau direct la Comăneanu Maria - email: comaneanu_maria@yahoo.com, tel. 0734218855

DESCRIERE GRAND CEREMONIA:

” Timp de mii de ani, familia noastră a avut grijă de ritualuri antice, care au reprezentat o sursă de cunoaştere, de creare a unei viziuni cosmice, de sănătate şi curăţare a poporului nostru.
Această nouă epocă, în care umanitatea se îndreaptă către descoperirea conştientizării, a permis cunoştinţelor nativilor americani, înainte secrete, să devină astăzi disponibile pentru toţi cei care doresc să se apropie de ele şi să le cunoască.
Această cunoaştere aduce libertate şi sănătate fiecărei persoane şi permite cunoaşterea acelor aspecte ale fiinţării, care se ascund în spatele realităţii fizice, permiţându-ne descoperirea unui alt Univers, un Univers al Conştienţei. ”(Dario Hampi Pakari)

”Grand Ceremonia” este un ritual tradițional și psihoterapeutic, îndeplinit cu scopul vindecării, curăţării şi conectării persoanei cu sine însăşi şi cu Universul, care ne ajută să găsim răspunsurile de care avem nevoie în viaţa noastră, pentru conştientizarea abilităţilor şi talentelor noastre şi pentru a face faţă fricilor din interiorul nostru.
”Grand Ceremonia” este un spaţiu în care oamenii pot face cunoştinţă şi afla despre măestria vindecătorilor şi înţelepţilor străvechi, care lucrau cu plante cu proprietăţi sacre și care conduc omul către cunoaşterea Universală.

Cei care conduc Marea Ceremonie cântă şi îndeplinesc diverse ritualuri sacre antice ale indienilor nativi Americani, chemând astfel memoria şi sufletele strămoşilor.

Cântarea pentru culturile ancestrale a fost un instrument prin care se transmiteau cunoștințele tradiției către alte persoane. Prin bărbații și femeile cântând ale unui popor, se descria propriul mod de gândire și simțire, miturile sale, istoria și patrimoniul său. 
Aceste momente deschideau spațiul pentru a crea și recrea viața, invocând simțurile astfel încât întâlnirea să se petreacă bine. 
Abordarea frumuseții și consolidarea unei forme de viață în inimă se poate face prin cântec. Sunetele devin psihoterapeutice și evocă astfel, emoții profunde. 
Popoarele originale au construit instrumente care i-au ajutat să sprijine cântecul prin propria voce: tobe, zornăitori, acelea care au constituit centrul relației unui popor cu strămoșii lor. 
”Prima naţiune a oamenilor a găsit o modalitate de a construi şi de a păstra instrumentele şi facilităţile care le permiteau să corecteze şi să menţină procesul de a cânta deasupra şi dincolo de limitele propriilor voci. lată de ce tobele şi zornăitoarele se află în centrul interacţiunii şi a conexiunii lor directe cu propriii strămoşi.\\\"(Dario Hampi Pakari)
Invocarea Pământului și cântarea Cerului, cu vocea, tobe, zornăitori, relansează viața și mențin tradițiile. Se vor propune cântece și pentru cei 4 ”dătători ai vieții”: apa, vântul/aerul, pământul și focul.

\\\\\\\"În procesul acestui ritual străvechi, noi pătrundem în spaţiul şi timpul vindecării noastre timpurii şi recunoaştem unitatea cerului şi a pământului, a Tatălui şi a Mamei, a inimilor noastre şi vibraţiilor vieţii.
Onorând sursa vieţii, noi mulţumim celor Patru Spirite - Păstrători Sacri ai vieţii şi existenţei noastre; cântăm - pentru a ne reaminti şi pentru a deschide calea către forţele vitale şi spiritele care vin să ne ajute, noi semănăm vise şi planuri pentru continuarea vieţii, îndemnându-ne inimile să vibreze în unison cu adevărul şi pacea, aşa cum au făcut-o şi strămoşii noştri, onorându-ne originile. lată de ce cântecele noastre se consideră a fi sacre, nu doar pentru capacitatea lor de a chema forţe binevoitoare, dar şi pentru că acestea se află la baza transferului de cunoştinţe.\\\"(Dario Hampi Pakari)
Informaţia care se află în aceste cântece, depăşeşte limitele gândirii şi trăieşte în adâncimea frecvenţei sunetului, care este înregistrată în esenţa naturii corpului fizic, provocând astfel emoţii puternice şi ducându-ne către o stare de fericire.

 ”Ne străduim să ne asigurăm că acest cerc de oameni care cântă în jurul focului nu este doar un seminar sau un stagiu psihoterapeutic transpersonal, ci șansa de a participa la un moment unic, în care bărbații și femeile prezente, care trăiesc aceste cântece într-o manieră sacră și conștienți de esența lor, se bucură pe deplin de o zonă de transmitere a cunoștințelor și a simțirii bunăstării, fericirii.”(Dario Hampi Pakari)

DETALII ORGANIZATORICE:

Costuri:
1 zi - 90 euro
2 zile- 170 euro

La acest cost se va adăuga costul de deplasare. Asociația CCDU-Phoenix se va ocupa de asigurarea transportului, plătit în mod separat de costul evenimentului, doar dacă se va forma o grupă de 10 persoane.

Plecarea din București va fi vineri dimineața: 18 august 2017, ora 08,00. Detaliile se vor discuta după înscrierea fermă.


PREGĂTIREA ȘI NECESARUL PENTRU EVENIMENT:

· Încercați să nu consumați carne, multe alimente, cu cel puțin o zi înainte și mai ales în zilele respective;
· Încercați să nu consumați multă cafea;
· Vă rugăm ca după înscriere să țineți cont de toate detaliile legate de desfășurarea evenimentului, de deplasare (vor fi discutate cu organizatorul din România).


Locurile sunt limitate de către Dario Hampi Pakari și
\\\"Asociaţia Focului Sacru”. Data limită de înscriere la organizatorul din România este 31.iulie.2017. Înscrierea se consideră confirmată după completarea Formularului de Înscriere transmis de către Comăneanu Maria, achitarea unui avans de 100 lei (pentru transport) organizatorilor din România și achitarea taxei de curs, organizatorilor de la Chișinău.