Vineri 18 Aug 2017 - 19 Aug 2017 Au mai ramas 51 zile
  • Credite acordate: -
  • Numar de ore: -
  • Cost / persoana: 800 Lei
Locatie: Oriunde
Formular inscriere

Calatorie, Ceremonie,Transformare Personala

CALATORIE, CEREMONIE,TRANSFORMARE PERSONALA

GRANDE CEREMONY
1 zi - 90 euro
2 zile - 170 euro
(la acest cost se va adîuga cpstul de deplasare-organizare București- Țipova, Republica Moldova)

Va invitam si va recomandam o Calatorie de Tranformare Personala in compania

- ASOCIATIEI CCDU-PHOENIX, BUCURESTI, ROMANIA
- ASOCIATIA DE DEZVOLTARE TRANSPERSONALA & INSTITUTE OF TRANSPERSONAL DEVELOPMENT AND PSYCHOTHERAPY , CHISINAU, REPUBLICA MOLDOVA

- ASOCIATIEI FOCULUI SACRU”, ROMA,ITALIA

DARIO HAMPI PACARY - psiholog si presedinte al ,,Asociatiei Focului Sacru” va coordona intreaga activitate, în 19 și 20 august 2017.

LYUDMILA SCORTESCU – psihoterapeut/formator transpersonal (program coordonat de Stanislav Grof), preşedinte \\\"Asociația de Dezvoltare Transpersonală\\\" şi \\\"Institute of Transpersonal Development and Psychotherapy\\\\\\\"Chişinău, Republica Moldova, Psihoterapeut format în „Psihoterapie Transpersonală” la Moscova, Membru în Asociația Europeană Transpersonală (EUROTAS), Formare Respirație Holotropică, Manager al Programului pentru „Terapia orientată spre proces” în Republica Moldova, va fi insotitorul nostru pe parcursul procesului.

Dario Hampi Pacary - psiholog si cercetator in traditia Focului Sacru din vechea familie Itzacilatlan (Ecuador), pastreaza vechile traditii, ce tin de legatura cu lumea spirituala a indienilor aborigeni din America.

”Pe parcursul mileniilor familia noastra a avut grija de vechile datini, care sunt temelia, izvorul cunoasterii , cosmoviziunii, sanatatii si purificarii poporului nostru. In prezent , cand omenirea merge cu pasi rapizi spre descoperirea constiinciozitati , vechile cunoasteri ale indienilor amerivani , neaccesibile in trecut , au devenit accesibile pentru toti cei, ce doresc sa le cunoasca si sa le patrunda.\\\\\\\"

Aceasta cunoastere aduce libertate si sanatate fiecarui om si-i permit sa vada acele aspecte ale existentei, care stau in umbra realitatii fizice si-l ajuta sa descopere un alt Univers al Constiinciozitatii.

Grand Ceremony - este un proces de transformare personala, un ritual , petrecut cu scopul de a trata , a purifica si de a reuni persoana cu sine insusi si cu Universul , ajutandu-l sa gaseasca raspuns la intrebarile necesare noua zi de zi , pentru a ne ajuta sa ne scoatem la evidenta aptitudinile si talentele , pentru a ne invata sa tinem piept fricii din interiorul nostru.

Grand Ceremony - e un spatiu , unde fiecare poate face cunostinta si afla amanunte despre maestria tamaduitorilor antici, care , folosind anumite plante, dezvalue omului stiintele despre Universul nostru. Prezentatorii canta si arata datinile si ritualurile sacre ale indienilor aborigeni pentru a invoca memoria si spiritil strabunilor.
\"Pe parcursul acestui rit stravechi noi patrundem in spatiul si timpul tamaduirii noastre timpurii ,unde aflam unitatea cerului si pamantului, a tatalui si a mamei noastre , a inimilor noastre si a vibratiei vietii.
Venerand izvorul vietii , noi aducem multumiri celor Patru Spirite - Sacra custodie a vietii si existentei noastre; cantam ca sa ne amintim si sa deschidem calea spre puterea vitala, care ne vin in ajutor; noi semanam visuri si intentii pentru continuitatea vietii , chemand vibratiile adevarului si pacii din inimile noastre la fel, cum faceau si strabunii nostri , respectand prin aceasta provinienta noastra.
Cantecele noastre se considera sacre nu numai din cauza capacitatii lor de a chema si invoca, dar si pentru posibilitatea ca prin ele sa se transmita cunostintele stravechi. Informatia din continutul acestor tehnici este in afara limitelor gandirii noastre si traieste adanc in noi, astfel incat aceste frecvente sonore inscrise in esenta corpului fizic, vor trezi emotii adanci dar si stare de indestulare si bunatate.
Prima natiune a omenirii a reusit sa construiasca si apoi sa pastreze instrumente si dispozitive, ce ii ajutau sa corecteze si sa sustina cantarea supralimitelor propriilor voci. Iata de ce instrumentele sunatoare si tamburinele prezinta, drept centru de interactiune si colaborare directa cu proprii stramosi.
Ceremonia incepe la apusul soarelui si continua pana la rasaritul soarelui. Fiecare din cei prezenti gaseste lumina de a insufleti si ilumina posibilitatea propriei regasiri sitransformari, care ne va da claritate in intelegerea propriilor scopuri si, in acest fel in binecuvantarea propriilor vieti.

In timpul dejunului si pranzului, dar mai ales dupa, se vor impartasi impresiile si trairile.

Localitatea, unde va avea loc ceremonia: Rezervatia Țipova, Rep.Moldova.
Un peisaj superb de pe malul Nistrului, un loc sacru a vechilor Daci.

Cererile de participare si de detalii despre Grande Ceremony vor fi primite de Comaneanu Maria – email: comaneanu_maria@yahoo.com, tel. 0734218855.

Plecarea va fi în 18 august 2017, dimineata, din Bucuresti. - detalii se vor stabili după 31 iulie 2017