Lista evenimente

Calatoriile Eco-Tours sunt un nou concept al calatoriilor de cunoastere personala sau al calatoriilor de dezvoltare personala, dincolo de scopul lor turistic.

Se desfasoara impreuna cu:

ARASCO ” INSTITUTE OF TRANSPERSONAL DEVELOPMENT AND PSYCHOTHERAPY CHISINAU”

Colaborarea dintre Asociatia CCDU-Phoenix si ARASCO a luat nastere inca din anul 2012 si continua cu organizarea acestor calatorii de cunoastere proprie, conduse de:

Lyudmila Skortsesku (Republica Moldova)

Psiholog transpersonal, certificata pentru conducerea proceselor de respiratie holotropica, specialist certificat in psihoterapie integratoare transpersonala, Presedintele Asociatiei si Institutului de Dezvoltare si Psihoterapie Transpersonala, membru al presedintiei Asociatiei Europene de psihologi si psihoterapeuti transpersonali EUROTAS, manager al programului “Bazele de terapie orientata pe proces” în Republica Moldova.

Steven Schmitz (USA)

Ph D., psiholog transpersonal practicant al samanismului. Profesor international, lector, cercetator de samanism. Este co-presedinte al Asociatiei Americane de Psihologie Transpersonala (ATP), membru al consiliului de administratie al Asociatiei de Psihologie Europene Transpersonala (Eurotas) si este membru activ al Societatii de samani si practici samanice.

Pier Luigi Lattuada (USA)

Medic, Specialist in psihologie clinica, Psihoterapeut format in medicina traditionala chineza, homeoterapie, iridologie, terapie psiho-corporala, Director al scolii de Formare in Psihoterapie Transpersonala, Director al Trainingului în Consiliere Transpersonala, Membru al Federația Asociațiilor Italiene de Psihoterapie, Membru al Consiliului, Membru al Academiei de Istorie a Artelor Sanitare, Italia.

Fundația de Cercetare Științifică Spirituală (SSRF) și Universitea de Spiritualitate Maharshi (MAV) India

Comaneanu Maria (Romania)

Psiholog – Psihoterapeut Drd., certificata in metodele psihoterapeutice: psihoterapie transpersonală, consiliere psihoterapeutica cognitiv-comportamentala si rational-emotiva, hipnoză clinica, relaxare si terapie Ericksoniana, psihodrama, psiho-oncologie si metodele terapeutice: reiki gradele I, II, medicina energetica, roata medicinei samanice.

Asociatia CCDU-Phoenix Romania ofera posibilitatea de inscriere in aceste programe inedite de cunoastere si calatorie personala.

Presedintele Asociatiei CCDU-Phoenix Romania, Comaneanu Maria, formeaza grupele de dezvoltare personala din Romania, ele fiind coordonate de organizatorii si formatorii colaboratori..

Programul calatoriilor ECO-TOURS va fi anuntat celor care se inscriu, in functie de tara in care se desfasoara, cuprinzand in detaliu itinerariul, dar mai ales activitatile de dezvoltare personala care se vor desfasura sub forma atelierelor si seminariilor de grup si individuale.